Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
Brzda
08.03.2017 09:26 - Re: Co nového chystá Citroen
99
No, pokud se opravdu jedná o revival, jak to Linda nazvala, tak doufám, že budou minimálně držet linku toho nového C3 a Jumpy (SpaceTourer). Tyhle dvě auta se moc povedla.
.link.
.link.
Vzhledem k tomu, že s novou C5 to v brzké době reálně nevypadá, začal jsem přemýšlet jestli svou pomalu dosluhující C5II vyměnit za dnes již totálního geronta C5III (i když je to pořád pěkné auto) nebo si chvilku počkat na novou C4, která by mi asi stačila a o které se tvrdilo, že přijde na přelomu 2017/2018 v podobném stylu jako současná C3, navíc s novým Advanced Comfort konceptem - nové hyper tlumiče a extra pohodlná sedadla (.link.
Teď, když to tak čtu, otočili totálně směřování značky a místo pohodlí se upnuli na SUV. Beru, že je to teď móda a prodává se to jako rohlíky, ale PSA tvrdilo, že Peugeot bude dělat SUV a Citroen MPV a obyč. auta s nekonvenčními nápady (to teď částečně sedí - 3008,5008 kontra Picasso, nová C3 s kamerou a airbump, C4Cactus).
Nechápu, když jim v Evropě to SUV tak chybí, proč tady neprodávají tu C3XR - je podle mě hezčí než 2008. Ale to bude asi ten problém - prostě totální schizofrenie. A jak jim do toho bude zapadat Opel to už si nedokážu vůbec představit. Když do toho ještě zamotám v podstatě neúspěšné pokusy s DieselHybrid a pořád oddalovaný HybridAir, chybějící 4x4, chybějící plynové auto (přitom první C3 a Berlingo se dělaly na CNG ?!) a zrušení H3+, tak nevím kam to spěje.
Buď mají za A fungovat jako koncern, kde si jednotlivé značky budou hrát jen svou roli na trhu a nepolezou si navzájem do zelí (např. Citroen extravagantní luxus s využitím H3+ (zrušit DS), Peugeot sportovní auta, SUV a Opel běžná konfekce, případně deriváty pro ty kdo nechtějí francouze)
nebo za B postavit všechny tři (čtyři) značky vedle sebe jako samostatné, pokrývající celé spektrum a šetřit jen na společném vývoji a sdílení techniky (tedy motory PSA, 4x4 Opel a podobně, tak jak to v současnosti provozuje VW).
Aktuálně v Ženevě nabízejí toto: .link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator