Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Děsy na cestách
jruze
03.03.2017 10:50 - Re: Děsy na cestách
U??vate?
vilous napsal(a):
Je to zažrané v nás (včetně mne), že se snažíme vychovávat ostatní. Ale dopravní experti radí NEVYCHOVÁVAT. Na to měla daná osoba dost času od narození a v této vteřině ho nezměníte. A fakt to funguje - když nevychovávám, tak jsem v hluboké pohodě, a si každý jede jak se mu ráčí. Ostatně pomalá jízda je nebezpečnější než rychlá, protože nutí desítky lidí k netrpělivým manévrům. Ale přiznávám, že záleží na mé momentální náladě a jindy si vychutnám, že mne někdo předjede vpravo na dálnici a já přidám a on se musí chytit za nos za dalším kamionem. No jak říkám, je to v nás.
Když jsem u toho, v Kalifronii se jezdí neskutečně v pohodě, tohle tam lidi neřeší. Jsou v klídku "on the road" a užívají si to.


Ono je to tak že blbci v kamionu jedou o 5Km rychleji a zpomalí xx aut jen proto že by musel ubrat plyn a počkat třeba na rovinku kde mu to pojede rychleji(to jsou jedni kteří se potom diví že někdo labylní jim to vrátí a třeba razantněji - já toto tedy nedělám ale kolikrát se nedivím když toto dělají beztrestně - přitom je to i ve vyhlášce) no a potom jsou druzí kteří mají auta za tři mega a myslí si že na ně jiní nemají a když nějaká pixla za pár korun náhodou jede ?? tak to nemůžou ustát a chovají se jak hovada a neunesou že je rychlejší taky něco nad jejich auto(tam je to se mnou horší když mne předjede a domáhá se toho potom zpomalí pod mou rychlost a to i několikrát ? tak mu to vrátím ale né vybrzděním ale pozvolna asi tak (jinak si myslím že i za volantem jsem do jisté míry flegmouš=to co dělám tak v klídku a s tím na co mám - to je samo vždy relativní pojem)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator