Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Relé žhavení / C5 II 2.0 HDi 100kW
jruze
21.01.2017 00:45 - Re: Relé žhavení / C5 II 2.0 HDi 100kW
U??vate?
Qwik napsal(a):
Tak k tomu relé.. Je vyrobeno dost solidně, ostatně na takové proudy které jdou do žhaveni musí...
Spínací kontakt je komplet stříbrný nýtek na obou stranách, proto se relátka vybírají do sběru a sběrači z nich vybírají právě tyto kontakty plus měď, případně i zlato. Na opálených nožích konektoru relé trochu stříbra zbylo, jen jsem je musel očistit od zplodin plastu, takže relé jako takové je sice trochu cinklé ale jinak funkční a v pohodě... Co se týká konektoru s káblama v autě tak tam to je horší. Musel jsem odstranit opálenou část toho žlutého plastu a dostat se pod něj na piny, bohužel jsem nechtěl použít příliš násilí abych tu žlutou krytku nezničil, tak jsem to jen očistil co to šlo, a piny sevřel, aby tam šly nože relé ztuha. Před montáží jsem nože relé očistil sprejem na kontakty. Prozatím to musí stačit, než seženu náhradní konektor nebo piny.
Co se týká odvahy dělat něco takového, je to o tom jestli máte nějaké zkušenosti, to si musí každý zhodnotit sám.
Nejsem z těch co při nějakém takovém problému hnedle tasí šrajtofli a frčí do servisu za "odborníky", nejdříve se to snažím zhodnotit jestli na to mám se s tím babrat, nejeden z vás se přesvědčil, že ani servis není vždy zárukou, takže riziko je tak nějak stejné, já na to přišel tak to řeším, o konečném výsledku dám vědět.


já bych to řešil výměnou - jednak relé mám a s konektorem buď bych ho našel nebo sehnal. - je to o možnostech a jak píšeš . (problém je ten že vyhřáté piny jsou měkké a nebudou dostatečně tlačit a bude se to asi hřát)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator