peterson
|
04.01.2017 09:42 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
|

|
u jsem na mojí C5 za 3roky (60tis km) opravoval zadní loiska, přetěsnění pístů, klimatizaci a teď mě čekají ty klapky.. proto jsem psal, e mi začíná dělat u spíe více starostí, ne radostí ze začátku plavné jízdy... .a jak jsem taky psal, to jsem jetě nesáhnul na vstřiky, turbo, dvouhmotu- časovaá bomba, třeba záleí na kusu, ale podle mě konkrétně C5 vyaduje dost specifický servis a jeliko si na autě bohuel nic sám neudělám, je to auto pro kutily a nebo pro ty, kterým nevadí etřit na opravy...(mě u to přestalo bavit) ale nestěuju si, tak nějak jsem věděl, do čeho jdu a rozhodně nemám nic proti Citroenu, naopak... měl jsem před tím starou Xsaru 1,9td a tam jsem za 100tis Km měnil jen zadní nápravu (4tis Kč) a zbytek jako jsou čepy, tyčky,olej nepočítám...jene co teď místo C5, babo raď... kodovka to rozhodně nebude a ani jedno auto z koncernu u jen ze zásady... 
Hanz 397 napsal(a): ...no a kup si třeba to,co se vyrábí u vás ve městě. Sice ti nebudou odcházet klapky,kvůli kterým musí vyndat palubu,ale odejde ti třeba větrák topení (podstatně častějí),kvůli kterýmu zase na Schade musí vyndat palubu. Jinak na cikánstru (Roomster) mám větrák vyměněnej u za něco přes dvě hoďky,jak u to mám nacvičený... Take tak k tomu,e půjde z domu...
Sorry kluci moderátorský za OT,ale musel jsem-tyhle hláky mě prostě nenechávají v klidu... |
| |
| |