Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aktualizace software / C5 III - RNEG
vilous
30.12.2016 10:21 - Re: Aktualizace software / C5 III - RNEG
99
Pokud vše funguje, tak nemá cenu do toho rýpat. Aktualizace SW se netýkají navigace, ale většinou mobilu, nových typů a triků... Já mám taky verzi 20 a nevidím důvod do toho sahat.
Rychlost startu a další práce navigace je dána zásadně a téměř výhradně rychlostí SD karty. A to samozřejmě parametru rychlost čtení dat. Instaloval jsem sobě i dalším spoustu aktualizací map a mám fakt vyzkoušeno. Rychlost karty samozřejmě obvykle ovlivňuje její cenu, ale ne dramaticky.

Zvuk je dán téměř výhradně kvalitou a umístěním repráků. Vyrobit a zesílit a upravit zvuk ve špičkové kvalitě není při současné elektronice problém, dokáže to i každý mobil. Ale reprodukce je stále problém. Vysoké tóny se například šíří dost přímočaře, ale u našeho auta je slyšíme odrazem od předního skla, protože výškáče směřují do stropu. Repro v zadních dveřích by doma nikdo nepoužil ani na dechovku...
Takže bez zásahu do repro se zvuk zásadně nezmění. Jezdil jsem nedávno v Chrysler 300 a ani neměl v kufru subwoofer, ale když jsem pustil (satelitní) rádio, tak jsem byl jak v koncertní síni. U auta cenové relace C5 tomu mohli dát trochu více.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator