Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
popest
12.12.2016 22:07 - Re: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
99
Tady odpověď z Peugeotu, cituji:

"Mám ale tuto zkušenost :

před časem jeden z klientů měl tuto funkci podporovanou mapovými podklady v navigaci.Tyto ale musí obsahovat pro tuto funkci tvz. lokalizační tabulky RDS-TMC.

Avšak stalo se po "up grade" map, že nebyly tyto lokalizační tabulky RDS-TMC zřejmě už obsaženy v mapových podkladech, tudíž tato funkce nemohla být podporována.

Nebo u modelu C-Crosser/P 4007 nikdy nebyla ČR mezi těmi zeměmi, kde by tyto lokalizační tabulky RDS-TMC byly součástí mapových podkladů, což vedlo k tomu, že TMC nikdy u těchto modelů v ČR nefungovalo, v ostatních zemích jako SRN, Rakousko apod. ano.

Pak si myslím, že informace zákaznické podpory HERE se nezakládá úplně na pravdě.. Nedalo mi to a konzultoval jsem záležitost s naším technickým koordinátorem, který mě potvrdil, že tuto záležitost řešili jak s výrobcem, tak spol. HERE. Potvrdila se informace, že funkce TMC je spolu lokalizačními tabulkami zakódována v mapových podkladech a nebylo na úrovni PSA Group-HERE dohodnuto jejich uvolnění.

Domníváme se, že tomu je jak pro ČR a i možná pro další býv. východoevropské země, což potvrzuje i to, že verze 2015.1 a 2016.1 jak tvrdíte, tuto funkci nepodporují.

Lituji, že Vám nemohu dát příznivější zprávu.

S pozdravem
ing.Miroslav Hrabák
Zákaznický servis
Peugeot Citroën DS"

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator