Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
MS02
12.12.2016 20:33 - Re: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
Za?iato?n?k
no tak kdyz myslis Nekde to casem zase najdu. Ano, vyrobce HW je Harman Becker,stejne jako RNEG, nicmene mapy vydava uplne jina firma... Stejne jako si koupis notebook od Dellu a pak nadavas na Microsoft. No a vsechno neco stoji, aneb zadarmo ani kure nehrabe, takze v ramci katovani kostu byly nektere veci orezany. U nas treba ty tabulky do TMC. Lokalizační tabulky .link. rozdělují silniční sí na úseky (ve městě hustějsí dělení, kratší úsky; mimo město jsou úseky delší, u dálnic například řádově úseky mezi sjezdy/nájezdy).
Nebo to bylo mysleno tak ze po priblizeni k hranicim za kterymi si tuto prasarnu nedovoli se navigace probere a smerem k vychodu zase prestane zvladat ty stejne algoritmy? Proste nechteji platit za licenci a praci s tim v kazdem tom danem statu a mlzi... Ale treba jim jen krivdim

edit: stary fw jsem zkousel, mel jsem NG4 od r 2012 s fcnim TMC. Nasledny upgrade mapy znamenal konec funkce TMC ve vychodni Evrope - to je ale nahodicka! Upgrade firmware (prosel jsem postupne vsechny verze) nic neresil. Jedine co pomohlo byla stara mapa. Jenze v te z 2012 neni hromada dalnic ani prazsky okruh, takze je to z blata do louze.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator