Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Motor točí a nechytne / C8 2.2 HDi
macman
07.12.2016 08:27 - Re: Motor točí a nechytne / C8 2.2 HDi
99
Ano, jsem tu pro rady a pro pomoc.. Má reakce byla na přirovnávání k nějakému MadMarovi...

Zpět k tématu... Otestování vstřiků je cca za 250,-/ks.. Ten jeden z nich už při povolování na zásobníku prskal bubliny, takže jsem ho nahradil kuličkou a převlečnou maticí (možná tento způsob diagnostiky je zvláštní, nicméně vzhledem k tvaru sedla a tlakové trubičky je účinný a používá se standardně). Pokud by motor nastartoval na tři válce, bylo by jasné, že zbytek systému je OK.. nicméně jsem nenastartoval..

Takže test všech vstřikovačů mi přijde jako rozumné řešení.. pokud zbývající vstřikovače budou v rámcí opotřebení v pořádku.. je zde ještě možnost, že je systém zavzdušněný.. teď, když mám prostor nad motorem rozebraný, nebude problém ho odvzdušnit... Předtím sem se ke vstřikům dostat nemohl..

Regulační ventil na čerpadle mám nový (kupodivu ten starý měl naprosto čisté to mikrosítko, což u mého druhého auta je věčný problém). Ty CL1 čerpadla jsou relativně spolehlivá, až na problém se šponama.. Proto taky mám doma náhradní, až budu na své 607 dělat rozvody, mám v úmyslu ho vyměnit..

To že šel vstřik ven rukou mne taky překvapilo... Už jsem vyndaval vstřiky na mé bývalé C5 i na současné 607 a taková legrace to nebyla.. (nevyndavám vstřiky jen tak ze srandy, když se nudím - obě auta jsem koupil jako potkaná díky dvouhmotové řemenici na klíňáku)

Nemyslím si, že by překupník v ČR něco na autě přehazoval, jelikož to auto měl pár dnů (dle odhlášky v raichu).. Takže jedině, že by v tom hrabal němec... Možné je vše, ale všude jsou originální šrouby a vše je reálně zaprášené..

Jsem už s jedním uživatelem dohodnutý, že od něj beru dva vstřikovače ale koukám, že jsi autoservis a dnes jedu kolem, zastavím se.. Známý řeší problém s AL4 v C5 II s zatím mu jeho servis opravou jedná závady způsobí další dvě.. Dohodil bych ti ho..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator