Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Motor točí a nechytne / C8 2.2 HDi
macman
03.12.2016 22:53 - Re: Motor točí a nechytne / C8 2.2 HDi
99
Vzhledem k tomu, že mám tento týden v práci "dlouhý", tak k autu se dostanu vždy až za tmy.. Já ho vlastně ještě ani za světla neviděl.. Příští týden zkusím sundat kryty rozvodů a zjistím zda nejsou skočený... Předpokládám že na tomhle 4HW motoru je to stejné jako na 4HX.. Takže tyčka pod startérem do setrváku a tyčka skrz kolečko u vaček..

Mimochodem, diagnostika pozná skočené rozvody??? Synchronizace je při startování "ANO"

Motor při startování točí naprosto normálně (krom toho poklesu otáček hned na začátku).. Komprese je cítit a nikde nic nebouchá, necvaká, neklepe...

Ty přepady zkusím.. Nepředpokládal jsem, že by bez nastartovaného motoru šlo tolik paliva do přepadu.. Přepady jsem vždycky zkoušel na volnoběh a moc toho z nich neteklo... Pokud by byl ale zadřený vstřik, šlo by to do přepadu i na startér???

To je přesně to co mě zaráží... Tlak na railu je moc nízký, aby se otevřely vstřiky a přesto mi to chytá na jeden válec.. Proto hledám zádrhel spíše ve vstřikách. než že to je tím skočeným řemenem... Řemen o zub mi nerozhodí tlaky na naftě..

Čím více nad tím přemýšlím, tak mi to sedí na zadřenej vstřikovač, který propouští naftu do válce... Kdyby nebyl u c8 tak blbej přístup ke vstřikům, tak je prostě vymontuju a odvezu na test.. Tady bych raději nejdříve identifikoval vadnej vstřik a vyndaval až konkrétní kus...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator