Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
popest
24.11.2016 16:05 - Re: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
99
Ahoj. Mám P 308, ale taky NG4 navigaci (WipCom 3D). Řešil jsem TMC. Podle toho co jsem tu četl, tak by nemělo fungovat. Psal jsem proto výrobci map (HERE). Tady je odpoveď na dotaz, ve kterém jsem se ptal, proc dle zkusenosti uzivatelu v CR, ani ve verzi 2016.1 nefunguje TMC, kdyz ve stare verzi 2011/2012 fungovalo:

Dear Mr.Popelka,
Thank you for inquiring about Peugeot and HERE Maps.

According to our information the latest map update for the WIP COM 3D (NG4) system should have TMC for the following countries:
Austria (AUT), Belgium (BEL), Croatia (HRV), Czech Republic (CZE), Denmark (DNK), Estonia (EST), Finland (FIN), France (FRA), Germany (DEU), Hungary (HUN), Italy (ITA), Latvia (LVA), Lithuania (LTU), Luxembourg (LUX), Netherlands (NLD), Norway (NOR), Poland (POL), Spain (ESP), Sweden (SWE), Switzerland (CHE), United Kingdom (GBR)

If it is not working, then please contact Peugeot directly or the local dealer.

Why not explore the website .link. ?

Kind regards,
HERE Customer Service

Dle nich by to fungovat mělo. Včera jsem jel večer Prahou a nekteré silnice byly označeny červeně a některé žlutě. Toto je to TMC? Pokud ano, tak mě funguje.

TAK ZMENA:

Dneska jsem jel zase Prahou a ta mapa vypadala uplne stejne, coz se mi nezdalo.. Kdyz na navgici zmacku traffic, tak polozka neco jako Get information from TMC stations je zasedla. Taze to asi nefunguje. Psal jsem na technickou podporu Peugeot. Tam mi tvrdi, ze bych si nejspis mel zakoupit Allerte Zones. Podle me kravina...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator