Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Olej do automatické převodovky
artsvec
09.11.2016 05:06 - Re: Olej do automatické převodovky
Za?iato?n?k
Tak jsem včera byl v ZP Automatic.
Nejprve s námi technik provedl testovací jízdu aby vyzkoušel, jak převodovka řadí a zdali s ní není nějaký problém. Verdikt byl, že řadí pěkně a není žádný problém. Několikrát jsem se ho ptal co tam dají za olej, vždy odpověděl, že originál přímo od Asinu.

Bylo nám řečeno, že za 2,5 hodiny to bude hotové. Chtěl jsem to vidět, takže jsme se domluvili, že až to bude mít napojené zavolá a můžem se přijít podívat. Viděli jsme to co mají na videu, mašina má průhledný válec, kde bylo vidět nejprve černý olej a po nějaké době se to hezky vyčistilo.

Auto nám předával jiný technik, kterého jsem se znovu ptal co tam dali za olej a opět mi bylo řečeno, že ho berou přímo od Aisinu. Na vtípek mého kámoše, že měli tedy rovnou vyměnit celou převodovku pán odpověděl, že není problém, že mají převodovku skladem. Na dotaz jestli je nová nám bylo řečeno, že je zcela nová, a že za 89 000,-Kč může být naše.

Při jízdě domů jsme řazení pořád pozorovali a oba jsme se shodli, že je řazení ještě trošku jemnější než bylo(nevím jaký výraz použít).

Cena 6900,-Kč
Doporučení technika na můj dotaz, kdy provést příští výměnu bylo za 60 000km nebo 5 roků.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator