Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jruze
05.11.2016 16:51 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
del42sa napsal(a):
za sebe můžu říct jen tolik: subjektivě je novější C5 (X7) pohodlnější, obzvláště pokud nemáte 19ti palcové ráfky V tom autě je vše tak nějak více utlumené a nejmarkantnější rozdíl je když přejíždíte příčné prahy nebo nerovnosti se starou a novou C5. Ve staré C5 to často bouchne, v nové to odpružení (respektive uchycení pístnic v karoserii) odfiltruje. I kabina je líp ohlučněná a sedadla jsou v nové C5 božská. Jedině když máte nízkoprofilové pneu tak je to v nové C5 taky občas cítit.

Objektivně se to dá zjistit jedině propočtem tlaků v koulích a rozměry jednotlivých tlumičů x versus pohotovostní hmotnost auta.

Každopádně nepočítám do toho úpravy podvozků ala Jrůže na jeho C5, kde má na hydractivu koule z obyč. verze. ani žádné jiné "komfort" koule a podobně. Mluvím o podvozku tak jak je nastavený z výroby.

PS: o tom že má nová C5 (X7) lepší podvozek i z hlediska jízdních vlastností snad není potřeba vést spory.


No mám obě nynější auta v origo stavu (teď momentálně i bez snížení předku ) a co se týče jízdních vlastností ? o tom se můžeme přesvědčit jízdou určité trasy a určitými rychlostmi = které auto bude více vybočovat ze stopy. (to potvrzují i fizikální zákony - asi jako by jsi chtěl jezdit závody s autobusem a chtěl aby držel stopu jako osobák) X7 se nepovedla a proto její výroba skončila tak brzo(žádný jiný citroen neměl tak krátkou dobu výroby a o tom svědčí i inovace dílů (třetina podvozku a elektroniky má třikrát do roka inovaci) - to né pro zkvalitnění a komfortu , ale z ekonomického hlediska záruky.pozeptej se ve značkovích servisech kolik tam měli dílů a nebo odsílali zpět z garanček oproti předcházejícím typům.

A sedačky ? vorvaný protože se nedá nastoupit bez toho aby se nerozlámal kraj - a pojdme uspořádat zbírku a koupíme X7 třeba Maxifíkovi nebo někomu kdo měří dva metry (Maxifíku omlouvám se za použití tvé osoby k příkladu)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator