Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
del42sa
05.11.2016 15:57 - Re: Koupě Citroenu C5
99
HELLMUT napsal(a):
Jinak mě baví že se to pořád dokola mění - jednou houpe víc stará a nová je moc tuhá a podruhé je zase X7 pohodlnější a komfortnější,tak soudruzi už fakt nevím jak to tedy je...
A co já pochopil, tak X7 je asi na údržbu dražší - o těch nápravách je tam toho vic než dost a že stačí když je něco volné a už je z toho "tanečnice"
Olej do AP je prý také jiný /dražší
A ty pneumatiky jsou taky za víc než 16" na II....
Na druhou stranu když už jsi starou C5 měl tak proč nejít zas o level dál Takže jsme zase tam kde jsme byli na začátku


za sebe můžu říct jen tolik: subjektivě je novější C5 (X7) pohodlnější, obzvláště pokud nemáte 19ti palcové ráfky V tom autě je vše tak nějak více utlumené a nejmarkantnější rozdíl je když přejíždíte příčné prahy nebo nerovnosti se starou a novou C5. Ve staré C5 to často bouchne, v nové to odpružení (respektive uchycení pístnic v karoserii) odfiltruje. I kabina je líp ohlučněná a sedadla jsou v nové C5 božská. Jedině když máte nízkoprofilové pneu tak je to v nové C5 taky občas cítit.

Objektivně se to dá zjistit jedině propočtem tlaků v koulích a rozměry jednotlivých tlumičů x versus pohotovostní hmotnost auta.

Každopádně nepočítám do toho úpravy podvozků ala Jrůže na jeho C5, kde má na hydractivu koule z obyč. verze. ani žádné jiné "komfort" koule a podobně. Mluvím o podvozku tak jak je nastavený z výroby.

PS: o tom že má nová C5 (X7) lepší podvozek i z hlediska jízdních vlastností snad není potřeba vést spory.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator