Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
HELLMUT
04.11.2016 10:54 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
Ty pneumatiky, možná je to směšné ale bavili jsme se nedávno s Alxem a říkal že obout X7 vyjde skoro na dvacku a já obul za 14. Jasně kdo chce opici musí mít i na banány. Ale když se někdo rozhoduje mezi II a X7 je to další faktor k zamyšlení, pro někoho je 5000 pár drobných a někomu to přijde rozdíl.
A C6 je nádherná '!!! uvnitř i venku je to Citroën jak má být a ne kopie německého auta jako X7! Ale to je ta otázka vkusu. Zde v klubu je spousta lidí co mají C5 jen proto že je v bazaru levná, málo peněz hodně muziky.A X7 kupují i lidi co předešlé Citroëny míjeli obloukem že byli "hnusný". Já měl vždy Citroën protože to byl exot,extravagantní auto.I když nepopírám že cena za to mě vyhovuje Na X7 si nemůžu zvyknout.Předek dobrý, volant dobrý ale tim to končí. Kdyby třeba zadek měla ve stylu Volva V 70 hned by to bylo lepší. Takhle je to mix Audi a BMW. To Peugeot 508 je větší "francouz"
C6 za stejné peníze jako X7? Jenže kolik se jich "valí" po vrakovišti jako C5??? Z čeho brát orgány když je to celkem vzácný exemplář, kolik jich denně potkáváme?
Pořizovací cena možná stejná ale pak když rozbiju třeba světlo?
A hlavně není kombík

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator