Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Hanz 397
30.10.2016 22:09 - Re: Zimní pneu na C5
U??vate?
Jarduk napsal(a):
Taky jsou ty Nexeny v XL? Budu je mít teď třetí zimu a jediný, co mi na nich trochu vadí, je, že mi přijdou tvrdší a trochu kazí komfort z jízdy. Já mam právě ty 97 XL, páč klasický 93 bez XL tehdá nebyly k sehnání. A po dvou zimách (cca 13 000km) zatim těžká pohoda. Když člověk navíc jezdí dálnice, tak ani nevim, zda ubývá vzorek. A právě i kvůli tý tvrdosti se asi nekroutí v zatáčkách. Kudy chodim, tudy je lidem doporučuju. Už mi přijde, že by mi Nexen za to měl platit. Jenže spousta lidí si prostě nenechá poradit. Že prej Korea a je to podezřele levný. Tak pak jdou a koupí si něco, co je vlastně dražší a často i horší.
Po létě jsem vyhodil z druhých disků Michellin Primacy a už je tam nikdy nechci vidět. V létě zas Nexen, tentokrát buď N Fera SU1 nebo N8000. To ještě uvidim podle nových testů, jestli budou.

Jo a ty Winguardy dají klidně i 200km/h bez velkýho hučení. Testováno u západních sousedů cestou z Alp. Bohužel z 2.0 HDi bez kopce víc nevyždímu.

Nemám XL...
Lidi jsou,jako pominutý-spousta jich má korejskýho Samsunga a "není nic lepšího",ale korejský gumy by si v životě nekoupili a jdou a koupěj si polský Bridgestoneky (rozuměj vyrobený v PL)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator