Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
robo
10.10.2016 20:36 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
99
eisy811 napsal(a):
Prius?
Preco mal taxikar, co ma viezol z letiska domov spotrebu 8,6 l/100 km?
To auto je iba a iba cisto do mesta, iba vtedy to ma nejake opodstatnenie…
A bude hodne zaujimave sledovat situaciu, obvzlast ak by sa nejakym zasadnym sposobom navysil podiel elektromobilov v premavke, co bude v pripade havarii, co s tym ekologia.
Rusia sa atomky, tepelne elektrarne a masivne sa nasadzuje alternativa hlavne v podobe solarnych elektrarni. Ale bezny konzument toho elektromobilu, bude chciet nabijat cez noc, no prave vtedy bude nedostatok. Uz teraz sa zacina velky biznis s velkokapacitnymi akumulatorovnami, aby bolo dostatok energie cez noc a to jazdi minimum elektromobilov.
Takze, fotovoltaicke clanky, predstavuju po svojej zivotnosti ekologicju zataz, akumulatorovne, bez ktorych sa dalsie odstavovanie elektrarni nezaobide budu taktiez predstavovat zataz na ekologiu a zrovna tak baterie v aute. Netreba snad pripominat, ze vsetko bude musiet zaplatit konecny spotrebitel.
Osobne si myslim, ze elektromobily su slepa ulica, avsak obrovska prilezitost pre korporacie…

no moj sef s tym chodi dialnice. hadali sme sa ze to nemoze chodit za 5.8l . no ukazal mi to ked ma viezol 500km asi 130-140 rychlostou.
aj ja si myslim ze je to blbost tie elektromobily. niekto mocny zariadil aby sa nehovorilo o vodikovych pohonoch. sci fi? tak si predstavte ze dodnes si pamatam ked som v casopise letectvi cital o TU154 [TU 155] s jednym motorom ma vodik v roku 1988!
.link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator