Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
ventura
08.09.2016 21:25 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
Luki_C5 napsal(a):
Mno není to tak úplně pravda, převozku by si měl dát jen na auto které ještě není registrováno v ČR ale má již hotovou STK+ME. To depozit není takže pokud by byl problém /nehoda tak dá od toho pojišovna ruce pryč protože oni hledají kažkou tvou chybu a nemusí plnit. A navíc musíš doržet zdvihový objem na který mᚠznačky pojištěny...


Bílá SPZ se zelenými znaky, trvale manipulační má svou vlastní zelenou kartu pro povinné ručení a má svou vlastní pojistnou smlouvu na haqvariní pojištění. Prodejce tyto doklady musí vozit s sebou při předvaděčce. Pojistka je nastavena na nejvyšší kubaturu a nejdražší automobil z konkrétní nabídky prodejce vozidel. Značky se nacvaknou a jede se předváděcí jízda s plně pojištěným vozidlem. Poté se sundají a mohou se použít na jakýkoliv automobil z nabídky prodejce, který nemá SPZ, konkrétně u mne na nová vozidla, která nemají ještě značku a jsou vyhrazena jako předváděcí vozidla. U mne běžná praxe od roku 2006.Pojistky jsou dost drahé, ale stále to vyjde lépe než přihlašovat jednotlivá vozidla, která přihlášením ztrácí 10% z ceny vozu a je zde kupující již druhým majitelem a to moc prodejců nechce.

POZOR!! Neplest si to s převozní značkou, to je něco zcela jiného. Ta není pojištěná a má omezenou platnost. Auto musí mít již svou pojistku udělanou na WIN, nemusí být přihlášené a převozní značka opravňuje řidiče jezdit do přihlášení do servisu a na úřady. Není možné s ní jet na dovolenou a podobně. STK a ME se provádí po čtyřech letech u nových vozidel. U bazarových musí mít platnou STK a ME plus povinné ručení na WIN. Na povinné ručení nemusí být SPZ.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator