Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
Mikra
05.09.2016 20:33 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
jruze napsal(a):
No co si vzpomínám tak Mikrovi chtěli měnit půl turba a elektroventily(nebo co všechno) přitom chyba byla jednoznačná(nevím kdo a kde a ským to řešil předtím) já jen ze zvědavosti když si přijeli pro auto jeho mladého.

Nějak jsi si asi pospojoval víc případů do jednoho. Mě tenkrát nikdo nic měnit nechtěl. Jednoduše se ukázala chyba váhy, při jejím vypnutí se závady přestaly objevovat a tak jsem prostě koupil novou. A ouha, ono to nepomohlo. Tak jsme se na to příležitostně podívali u tebe a po chvíli hledání jsi si všiml té divoké teploty na klapce. To nám před tím uniklo, protože jsme nehledali tak důkladně. Hláška tehdy zněla jasně - váha. Na vyzkoušení jsme žádnou jinou neměli, narozdíl od čidla teploty u tebe. Takže u tebe bylo jednoduchý si ověřit, že se opravdu jedná o vadný čidlo, zatímco před tím nebylo čím ověřovat. Koupě nový váhy byla zdánlivě jasným řešením.
To jen pro ujasnění, aby to tady snad nevyznělo, že před tím mi nějaký nekňuba chtěl zbytečně měnit půl auta. Nechtěl, jen mi naprosto nezištně věnoval odpoledne s diagnostikou a kávou.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator