Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: C5 a dovolená
007david
05.09.2016 12:06 - Re: C5 a dovolená
99
Tak letos jsem vzal C5 2,2 HDI na projížďku na PAG. Auto mám asi měsíc a po částečných opravách jsem si řekl, že to zkusím. O co jde. Byl jsem v Chorvatsku s Š 120, Lada 2105, Favorit, Felda, Vectra, Passat. Auto bylo za 950 EUR určené na to ježdění kolem komína.Ale ten prostor v autě mi dost nahrával. Žena pořád mluvila o teple. Ok. Domluvil jsem si v Marinách odběr olova pro potápěče. Kdyby mi kleklo, a byl velkej problém, tak ho tam nechám a dojedu jinou variantou. Jeli jsme Já se ženou a 2 děti. Jelikož jsem vezl asi 190 kg olova , tak jsem použil i střešní box.
Najeto 1700 km. Z toho asi 300 km po marinách v okolí. Co se týče komfortu, tak super. Naložení tam a zpět tak napůl se spotřebou 7,2 l. Cesta pro mne moc nebyla záživná. Zařadíte 5-tku a furt jedete a lehce se pohupujete.
I když klima je plněná, tak vzadu si stěžovali, že je jim teplo. Hold baby.
Auto jelo bez chyby, Dokonce jsem potkal 2 čechy na PAGu s C5 na pláži. Celou cestu nazpět se mě držela C5 z Polska. A když jsme se rozjížděli v Mikulově , Tak jsme se pozdravili.
Francouze mám poprvé, nevěděl jsem co od toho čekat, ale dobrý. Na dlouhé cesty luxus.
Su doma a po prohlídce motoru žádná ztráta oleje, vody. Za ty love super auto, které jak už bylo psáno, na prácu dobrý. Žena pokukuje po novým autě, tak jsem sledoval, že zařadila do hledáčku i C.
Přikládám foto, třeba se ozvou i ti 2 s C5, kteří stáli na stejné pláži, jsou v klubu a mé auto poznávají. Já bohužel nejsu na focení. Nebaví mne to. Na to mám ostatní, ale fotit auta je nebaví.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator