jruze
|
29.08.2016 01:37 -
Re: P0299, Biturbo
|
|

|
Delict napsal(a): No ja som to kontroloval pretlakom aj podtlakom.. potom som hadičku odpojil a prefukol s benzinom a prefukol kompresorom. Nemam ete peknu podtlakovu pitol s budíkom..takze som to robil 150ccm injekčnou striekačkou.
- cez diag test s vyvodenim podtlaku to funguje..aj na ceste to funguje do určitého momentu ked príde motor do záae a je ohriaty a je zapnutý tempomat vačinou. Take zle sa mi to simuluje v garái.
- Menil som len elmag ventil ovladania, tie ovladania priamo na turbe s nimi som neskúal nič. Take vyskúam im strieda pretlak, podtlak či pracujú.
- jruze ? ako ho zlikvidujem? ako ho demontujem teda v najhorom prípade?
ventil ovládania sa dá vymeni bez demontáe turba? neni mi to jasné, nerobil som ete biturbo
Na biturbu jsem to neměnil (a myslím e stejně se to musí seřídit-nastavit na maině) a demontá turba ? - musí mít přípravek a stáhnou-zafixovat - jinak zničí osičku a to turbo můe vyhodit.(dával jsem u dříve postup) Jinak mně to hlásilo to samé(abčas) dal jsem nové ventili(a nejsou stejné s jinými !!!) a v HR el ven FAP , doma zjitění e původní ventily OK a příčina načatá asi hadice která s novejma ventilama zakukala(hadice vyměněna,vráceny původní ventily,vrácen a vyčitěn FAP a ve OK (mimo to regenerace po vyčitění 1300 Km)
Auto nepadalo do nouze,jen občas vyhodilo chybu a potom kdy se zatemoval FAP sazema tak hláka o FAP a a to zdechlo-domů bez FAP. |
| |
| |