Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nestartuje - imobilizér?
Ferro
28.06.2016 07:12 - Re: Nestartuje - imobilizér?
Za?iato?n?k
autodiag napsal(a):
odpoj batejku...po chvilce ji pripoj,otevri dvere,dej klid do pdruhe polohy zapalovani a cekej cca minutu az 2 dokuj neprojde safe time a neprobehne synchro..pak startuj...

pokud by nenabehl sw pravdepodobne by se roztocil ventilator,svitila by kontrolka motoru a abs..pokud bude sw ok bude slyset jak bzuci klapka resp si s ni zahejbe..to same egr...


Pánové, tak jsem učinil dle návodu výše a pořád bez nastartování. Auto se chová úplně normálně. Dorovná vejšku, dveře svítí, blikne, po zasunutí a pootočení klíčkem budíky i displeje naskočí, proběhne autotest, kontrolky zhasnou, čerpadlo natlakuje benzín a vypne, při čekání je slyšet cca 40 sekund mírné "bzučení"z motorového prostoru, po třetím pokusu o start hláška Economi mod activ - prostě nenacházím rozdíl oproti stavu před kosmetikou intereru.
Ještě doplním info k možnému počátku a příčině závady. Jak jsem čistil interiér, tak jsem také několikrát přeběhl hadrem přes středový panel s ovladači a určitě jsem je aktivoval, protože jsem neměl baterku odpojenou. Asi jsem touhle "odbornou" manipulací tu elektroniku řádně zblbnul a možná ještě něco horšího.
Uvědomuji si, že jsem debil, tohle mi prostě nedocvaklo.

A ještě mne napadá, jestli by to třeba nemohla dělat prošvihlá zapalovací cívka. Netuším, zda a jakým způsobem by auto o takové závadě informovalo.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator