majkl275
|
19.06.2016 18:42 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.2HDi
|
|

|
majkl275 napsal(a): za studena startovalo v pohodě a nastavoval jsem výku a snímač natočení volantu, tak nastartovat popojet, vypnout, poté jsem chtěl nastartovat, abych zvedl do vyí polohy, ale motor jen točil. e mám jeden dva vstřiky trochu načaté jsem věděl u dřív, tak jsem se na ně díval a kdy se mi to podařilo po 5ti hodinách nastartovat, tak na diagnostice byl jeden po zahřátí o 30 procent vedle, vyměnil jsem ho a nyní jsou vechny vstřiky +-10 procent a to jak za studena, tak i po zahřátí, ale jak to po třeba 5- 20ti minutách vypnu, tak to nejde natočit. Lexia ádnou závadu nehlásí, tlak hlásí jak má být cca 400 Bar, vačkový hřídel synchronizován, teplota paliva vzduchu i vody odpovídající, zkoueno i s jinou baterií a stále stejné, startér točí jak o ivot a nechytí. U se mi i stalo, e to nechytilo ani ráno za studena. 
jetě mám takový postřeh, čerpadlo z nádre tlačí celou dobu při zapnutém klíčku i asi 30 sekund po vypnutí zapalování a kdy startuji ihned po zapnutí klíče, tak to někdy chytne, ale kdy to nechám problikat vechny kontrolky, tak je problém. Dále jsem vysledoval, e kdy odpojím zpětnou hadičku od palivového filtru( který mám před 500km nový a je stále čistý), tak to v hadici zasičí, jak uteče nafta zpět do nádre, tak při okamitém startu chytí, ale pokud to nechám problikat kontrolky, tak zase nic. Bude závada v nějakém čidle tlaku podávacího čerpadla? Je to to čidlo umístěné na dně palivového filtru? jaké má číslo? můj vin je VF7TDUHZJ8001015
Díky |
| |
| |