Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nefunkční rádio po odpojení baterie.
ink
06.06.2016 11:17 - Re: Nefunkční rádio po odpojení baterie.
99
ahoj vsetci,
vcera kamos co mi pomahal s vymenou silentov v prednych ramenach odpojil baterku bez uspania jednotiek, tusim este so zapnutymi budikmi
Najprv sa mi zdalo, ze vsetko ok, kluce a dialkove ostali sparovane, okna som naucil a tam som prestal, auto potrebovala zenicka. Dostal som sa k tomu az po polnoci, kym zena soferovala som zacal davat navigatoru ciel a vsetka historia bola vymazana a rubrika prazdna (neviem, ci rubrika nezavisi od pinu Sim karty ktory som este nezadal), navigator nabehol, ale bez hlasu; kym som zadaval datum/cas tak sa RT3 rebootovala a vysla chyba cca "nekompatibilne verzie SW, vlozte instalacny disk". Odide po stlaceni ESC a vrati sa po nastartovani. Tal som tam za jazdy CD tusim 6.23, ale ani ho nezacalo citat (nepamatal som si, ci treba dajako iniciovat instalaciu).
Zapol som radio a to zacalo pipat asi 1 x sec, tak som ho znovu gombikom vypol (gombik funguje); CD menic a Aux zmizli z volieb. Klima sa nezobrazuje, funguje, ale neukazuje ju a ani rychlost vrtule. Navigator ostal nemy, aj ked som skontroloval hlasitost umeleho hlasu.

Ak to dobre chapem, tak sa z BSI vymazali nastavenia a sparovanie s RT3, ak nic ine. Ked si spomeniem na autorizovany servis kde nevedeli ani povolit AUX1 tak mi beha mraz po chrbte...

Par otazok, budem vdacny za kazdy podnet:
- je to BSI? Ak ano, je nadej ze je to iba FW/SW/nastavenia a stoji za to s tym ist do Citroenu a skusit to dat nahrat a znovu nastavit? Su na to dake normo-hodiny? Existuje daky postup/zoznam ukonov, alebo musim dufat, ze to v tom servise ovladaju a Lexia ich ustrazi? Da sa to pripadne robit v Pegueote?
- ak treba menit BSI, da sa vziat hociaka z ebay atd, alebo to musi byt C5 exclusive alebo este uzsi vyber?
- alebo je to skor v RT3? (idem)

Auto chodi, takze nejde o zivot, ale je mi z toho dost smutno

Dikes, i

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator