Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
23.05.2016 20:30 - Re: jruze
U??vate?
Mikra napsal(a):
Tvl, tak starej a ještě nemᚠrozum?


- starej je člověk tak jak se cítí - to není ve věku ale v tom na čem si zakládám , jen se stylem jízdy se stále cítím podstatně mladší (to bude asi tím že jsem se léta pohyboval ve světě závodníků jako mechanik) a tak mi to asi zůstane na pořád.
Můj problém je že mám jisté priority a zásady a když někdo ví kam se trefit tak nemám obrany - jinak jsem neskutečný flegmatik a ani tyto provokace mne vlastně nenaserou ale reagovat musím - to je má slabá stránka a občas toho tady někdo zneužije .

Hodně lidí co mne zná nechápe jak v tomto věku funguji = běžně jsem v dílně 10-16 hodin a když né ve své tak po různých servisech s kolegou kde si s něčím nevědí rady,několik hodin u PC a spím kolem 4.hodin denně. Koníčky už jsem skoro vzdal , na rybách jsem byl loni 2x , své auta kontroluji pár hodin před odjezdem na dovču atd.. žena mi nadává že mám rodinu,děti za mnou chodí do dílny. A zas může někdo říct-napsat že tady pláču.... nepláču jen uvádím svůj styl života - kdyby mne to nebavilo a nebyl to ,,můj život" nedělal bych to.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator