Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
22.05.2016 11:40 - Re: jruze
U??vate?
citrus napsal(a):
Už som čakal že to Jarda spochybní že ti to opravil cez telefon a zadarmo
Ale aspon prišlo vysvetlenie aby každy vedel že on by to zvládol tiež.


Nenaříkám co mě zdokonalování stálo jen že by to občas někomu neškodilo a jestli bych to zvládl já ? - zvládl by to i Helmut sám protože zrovna toto se tu řešilo nesčetněkrát (první otázka je ,,nepíše to imo off druhá zapneš klíček slyšíš čerpadlo ? - to jsme jak já tak Jumep zde uváděli oba 1000x a ještě jeden dotaz mᚠtam naftu) - potom už to bývá na diag.Tohle by si měl uložit v hlavě každý na to nepotřebuje mít téměř žádné znalosti kde to hledat?to se tu také mnohokrát uvádělo a myslím že jsou k tomu i obrázky myslím od nás obou.
Já dělám práci jak nejlépe umím vždy a (raději to sem nedám) - stačí takto ,,jefrej" jestli sem někdy zavítá mohl by potvrdit - třeba spodní čep na silikon + tepelný kryt čepu na silikon nebo lepidlo na okna - kdo to dělal se nepřizná(to se zapeče a povolit to je lahůdka), udělané jen jedno rameno , Darji auto a ložiska v ramenech atd...

A k Helmutovi? já bych tam jel a stáh bych ho alespoň o 5000,- A to je snad normální ale to bych se zase vychloubal - že jsem nejel třeba do HR s jiným ventilátorem a nestáhl jsem ho aspoň o dvacítku za cestu a opravu, další případy kdy odtamtud členové dojeli v poho až domů - ono se to tu moc neuvádí - není potřeba asi oba neradíme aby nás tady kvůli tomu vynášel do nebe - děláme to oba a nezištně.Budu muset asi upozornit že poradím pomůžu jen pokud to hodí na fórum .Ja je to tu zase.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator