Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
22.05.2016 02:20 - Re: jruze
U??vate?
citrus napsal(a):
jruze:
To je neskutočne čo tu predvádzaš!!! Tebe už vadí aj keď sa nieko poďakuje Jumepovi.
Reaguješ neskutočne povýšenecky a arogantne a jedine o čo ti ide je sebe a každému dokáza že si lepší ako Jumep.
V tej svojej nadutosti nevidíš že si tu začal reagova na poďakovanie smerované na Jumepa (asi ti to vadilo). Stačilo aby a Jumep opravil že nádobka je 3 a nie 5l a už si mal zasa vodu na mlyn.
Každy sudny človek vidí že Jumep napíše fakty a svoj názor. Ty tu svoj názor (vačšinou podložený vlastnymi siahodlhými teoriami) podkladᚠako jedinu možnu absolútnu pravdu. A mᚠtolko drzosti že napíšeš: No prostě zase si dokázal že ,,mᚠvždy pravdu a pokud jí nemᚠtak platí bod 1
Prestaň si už konečne honi ego a striehnu na každy Jumepov príspevok lebo tu len otravuješ vzduch.
Prepáč že som ti to takto napísal ale mám pocit že ti to nedochádza a už ma nebaví číta tie tvoje vzlevy a „zaručené pravdy“
A tie tvoje kydy o živnosti tak to je pod uroveň...
Ak a to poteší, omáčky vieš písa lepšie ako Jumep to musím uzna. Asi preto sa tak rád do neho púšaš.
Nechce sa mi veri čo sa s tebouu stalo


To že mne opravil mi nevadí - nádobka je třílitrová- aditiva hlásí bylo dosaženo minimální hladiny (to je +- 0,5 až 0,75L ,,byla prázdná bezproblému se tam vlezlo 3L" A JUMEP MÁ PRAVDU JE - MENŠÍ NEŽ NA STARŠÍCH TYPECH.(není to ironicky skutečně má pravdu)
Fakta jsem uváděl já podložené zprávy k danému typu aditiv které napsal Citroen(kydy o životnosti jsem jen citoval - napsal je výrobce),nevadí mi poděkování komukoli,mé širokosáhlé povídání je jen proto abych to vysvětlil, nebo uvádím všechny možnosti kterými by to mohlo být (pokud se jedná o opravu),ego si honit nepotřebuji.

Helmut: není nic nového - to se už řešilo a pokud to zase připomínaš a leží ti to v žaludku stále platí má nabídka.A ke konektoru?nato nepotřebuje kouli - ještě ti měl-nebo mohl říct že mᚠproklemovat s pinem vedle aby se ti to už nestalo(čerpadlo má moc velký odběr proto se to proklemovává )

Zdenda: trochu jsem to nepochopil. - číst mé dlouhé přízpěvky nemusíš dají se přeskočit,Jumep pro mne není červený hadr to spíš já pro x členů,neřekl jsem že Jumep nic nezná , odborná přednáška? to aby to laik pochopil,to že mne to něco stálo abych mohl poradit(od schemat atd..)?? radím protože chci,nikdy jsem si neřekl o korunu a jsem i proti tomu - napsal jsi to tak že jsem chtěl-chci něco za rady to jsi myslel vážně?(OK Citroen chce za přístup do dat za rok +-3000euro , nebo se to dá sehnat +- 10000,- je to pro vás reálné se složit? nebo není žádný problém pro nikoho -na citroenservice jste téměř všichni- zapla si třeba 10euro to je tuším na den a můžeš se podívat na co chceš- na jakákoli schémata atd.. - stahnout ti nepůjdou mají to blokované) a jestli se dá přežít na tomto clubu - nevím o tom nerozhoduji (neumřu bez něj,ale bude mi smutno jestli jen mně to nevím) a pravidla si myslím nepřekračuji nebo jen výjmečně.

A Jumep-Já ?? Není pro mne konkurence - když už tak jen kvůli vzdálenosti,vadí mi jen to že si hraje na nejchytřejšího a nikdo jiný nemá pravdu,poslední slovo mít nemusím a jestli někomu vadí že ho opravuji když napíše nesmysl a nebo polopravdu a já to upřesním-opravím? - stačí říct a nebo dát do pravidel.
Tentokrát to vyvolalo aditivum - to že výrobce začal používat několik typů aditiv a upřesnil detaily ? to vás jako uživatele opravdu nemusí zajímat,ale opravce by mělo a pokud o tom neví a já ho upozarním(opravím)? řešilo se to v technické části fóra a opravce by měl vědět že samostatná aditivační jednotka má konfiguraci(r.v. 2002)kdy se přešlo na druhou generaci aditiv a když se přecházelo na třetí generaci tak v přelomu samostatných a integrovaných také právě z důvodu těchto úprav , u integrovaných se to dělá přímo v ECU a dálkově přes jejich servr a to by mělo opravce zajímat a né tvrdit co tvrdí (že o tom auto neví-ano neví musí se mu to říct a opravci také) jinak by to nemělo víznam toto aditivum vyvíjet .
A máte pravdu proč si mám dělat zle? vždy je to jedno není to mé auto,nedělám tu opravu já,neignoruji informace výrobce - prostě nic mi do toho vlastně není - výrobce a já jsme idioti.
Omlouvám se za romám - zdendo nečti to!!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator