Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dodatečně montované parkovací senzory
abart
20.05.2016 20:58 - Re: Dodatečně montované parkovací senzory
99
Takže z C5 I jsou jiné, bohužel už mám tu bolestivou zkušenost..............
Zkoušel jsem to přehodit a za prvé se nevlezou do nárazníku protože jsou větší a za druhé připojil jsem jednotku C5I a odpálil jsem v autě pojistku (přístrojovka + ovládání topení/klima) a zničil jednotku.

Tady do nárazníku jdou zacvaknout, ale nemyslím si, že tam byly. Nárazník mohl být vyměněný, páč auto bylo kdysi lehce řachlý na zadek. Kabelហjsem našel přichycenou až hodně vysoko v podběhu skoro u okna a oba konektory byly obalený a slepený k sobě takovým tim kusem molitanu. Nemyslím, že kdyby to někdo vybral tak by se s tím takhle sral.

Jardo, píšeš, že je rozdíl kabeláže mezi I a II, jaký? Konektory jak na straně čidel tak řídící jednotky jsou stejné. Mohl bych tu kabelហz I vyzkoušet. A myslím, že bych na vraku líp sháněl kebelហz I. Nebo zkusím ukecat bráchu (je elektrikář), aby mi to zkusil nějak zapojit z toho předního svazku co mám.
Každopádně v tuhle chvíli bych rád alespoň vyzkoušel, zda ta čidla z vrakáče jsou funkční. Šlo by to vyzkoušet na té C5 I (tam už to mám zase funkční), bude si to rozumnět?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator