Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
abart
18.05.2016 20:58 - Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
99
budo napsal(a):
S uzivatelem MaPiv jsme byli domluveni napevno na koupi a meli domluveno na zaklade jeho vlaastni nabidky, ze v patek pojede dvema autama zamerne kolem a tu C5 mi tak doveze. Pak mi "statecne" prestal zvedat mobil, na pisemne vzkazy nereagoval a od jruze jsem se v pondeli telefonicky dozvedel, ze auto je prodane. Fakt ferove jednani, Marku Pivko!

Naabizi se mi auto za 70k, není ve vybave Exclusive, je to 5 kvalt 2.0i s udajnym najezdem 160k a rozvody ve 120k. Auto je v paaradnim stavu, pri jizde nikde nic nebouchalo, spojka, brzdy i razeni skvele. Rok 2005 facelift. Dovoz, servisni historie neznama. Cena se mi zda vyssi, muze byt kvuli tomu najdezdu. Jedina na prvni pohled nefunkcni vec je okno patych dveri - casta zavada. ...... Co myslite?


Nevím kolik C5 jsi si byl už prohlídnout, ale pokud je cena nižší, většinou narazíš na šíleně dobitý auta, který mají na tacho třeba přes 200k ale reál je třeba dvojnásobek. Vlastní zkušenosti.
Pokud se ti líbí jdi do toho. S benzínem nebudou žádné větší problémy.
Největší závady co jsem za skoro 20 let co v Citroňáckých benzínech jezdím řešil, byla výměna vstřiku, sání a potom cívky. Náklady v řádu stokorun, max 2 tis (výměna svépomocí).

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator