Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
budo
24.04.2016 23:50 - Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
99
Ahoj. Jsem tu nový. C5 se mi líbí hodně dlouho. Teď chceme nějakou slušnější náhradu za Citroen ZX Combi 1.4i, se kterým jezdí žena do práce (7km), ale 2x týdně ho můžu protáhnout na 50km trase po dálnici a žena jezdí cca 1x v měsíci asi 150km trasu. Nájezd bude mezi 10 a 15 tis. ročně. Přesto bych se nebál nafty, protože když zohledním silnější tah odspoda, levnější ručení, nižší spotřebu a větší šanci koupit nafáka v rozumném stavu, tak to asi dokupy asi stejně vyjde šul-null.

Tohle vlákno jsem dočetl na 6 stranu, což je asi základ plus pak nějaký starší případy konkrétních výběrů. Teď večer jsem se byl projet u známého s C5I 2.2HDi r6 manual.

Osobně bych si rád užit automat, ale jestli jsem něco nepřehlédl, tak 6r automat bude asi spíš až v C5II verzi. A tam si nejsem jistý, jestli za současných cca 70-80 tis. Kč něco pořídíme. Asi bych měl snahu kupovat z Německa od soukromníka z 1. ruky. Můžu Vás zkušenější požádat o pokus vyhledat konkrétní inzerát (u nás i v D), který by mohl vypadat rozumně? Díky.

Až budeme kupovat, asi bych u toho měl rád někoho s diagnostikou. Snad bych takového člověka mohl najít i tady.

Jinak další modely auta krom C5, kterou bych pro komfort, prostor a bezpečnost považoval za favorita, jsou Opel Zafira 1.8 16V benzin (údajně spolehlivý motor) a ještě chci viděl Citroen Berlingo a Peugeot 307 1.6 benzin (ale prý to byl nejméně povedený model P) a pro zajímavost bych omrknul KIA Carnival (ale tam bych měl obavy, že bych případnou větší opravu ani nezaplatil).

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator