Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Srazy - obecně
alx
12.04.2016 16:47 - Re: Srazy - obecně
Administr?tor
jruze napsal(a):
No když někdo něco vymyslí tak to holt absolvuji (prostě je to dané a jel jsem na ten sraz) ale je pravdou že by se mě dělat pro všechny a né pro maratonce,horolezce atd.. sám Jumep na jednu stranu řekne ,,stárneme" a na druhou stanu zorganizuje výstup na montevrest(nevím jak se to píše) xx lidí tam byla absolutně neschopná toto absolvovat a i s malími dětmi to bylo .... aco měli dělat (nebo by měli) ti ostatní? sedět na zadní části a koukat do bl.. až se po4.-5. hodinách vrátí a bude pokračovat program srazu? (tam ale přijeli všichni za zábavou pokecem atd... taď si vem e by tam zústal jeden dva lidi nebudou otrávení nebo opačně co kdyby jel na celodenní výlet Jumep s jednou dvěma posádkama bylo by to fér? Vím že zavděčit se všem je nemožné ale od toho se potom odvíjí počet na srazech (ten bych řek klesá ). Co vím tyhle ,,maratony" dříve nebyly a o to víc bylo soutěží, možností pokecu , možnost grilovačky atd.. Mně by spíš vyhovoval takovej kemp s chatkama + večer grlilovačka a nebo styl podlesí.Nebránil bych se ani tomuto programu ale pokud by byl sraz třeba 4.-6.dní kdy se všichni během dvou dnů vykecaj a věřím že potom i já klidně pojedu na jeden celej den na vejlet - takto je na to sedět v autě celej den málo času a není to sraz ale poznávací zájezd.Pojďme zorganizovat týdení sraz třeba v Chorvatsku je nas tu hodně kteří to tam znají a můžeme soutěžít po cestě, z toho týdne dva dny prokecáme , dva tři dny procestujeme atd.. A finančně to zas není taková katastrofa a kilometrově ? Na věčinu míst kde jsem byl jsem dojel na jednu nádrž (sraz který kritizuji jsem na jednu nádrž neodjel - najel jsem celkem 1300Km)

Jardo, zkus uz byt trochu konstruktivnejsi a porad dokola tu nebrec ze se ti sraz nezda. Uz jsi to tu psal nekolikrat, nekolikrat ti vetsina sdelila svuj nazor, at uz s tebou souhlasila ci nikoliv, takze myslim ze neni potreba to tu porad omylat dokola.
Zivot je otazkou volby, pokud se ti program nelibi, nemusis jezdit, stejne tak jako mnozi, kterym se program libi a prijedou. Pokud i presto chces prijet a s lidmi se videt, nemusis se zucastnit programu jako takoveho, nic neni povinne!
A jak uz zde bylo napsano, kritizovat umi kazdy, ale chopit se toho a neco udelat to uz tak jednoduche neni ze?
Takze pokud mas predstavu o jine podobe srazu, je potreba pro to neco udelat a nechat na tom trochu "sadla". Peter Ti nabidl pomoc pri zorganizovani, tak v cem je problem? Urcite to bude lepsi a prinosnejsi, nez hanit praci nekoho jineho, budme radi, ze tu vubec nekdo je, kdo je ochoten srazy poradat !!
Sakra Jardo vzpamatuj se uz

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator