Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: katalyzátor
martinrx
11.04.2016 16:56 - Re: katalyzátor
99
Navrhuju aby příspěvky k mému motoru přesunul Admin do nového tématu s názvem katalyzátor 2.0i RFJ 103 kw. Jde o téma k motoru který má řešeny katalyzátory specificky...a je tam spousta nejasností. třeba to v budoucnu pomůže i jiným lidem

K mému výfuku: Opravdu byly v tlumiči kousky katalyzátoru. Podle vyjádření citroenu mám teda katalyzátory dva - přední u svodů a pod autem. Lambdy sonda 2 vypadá opravdu umístěna spíš před tím druhým katem. Ale nikde jsem nenašel zmínku že by se ten kat skládal ze dvou dílů - rezonátoru a katu, jak tu někdo uváděl?

Každopádně asi musím vyměnit oba dva. Na inzerát jsem našel v prodeji origo díl K396 (je to z P407), nový. Ale je to jen čistě katalyzátor bez svodů, tak nevím jestli se to tam nějak přivařuje?

.link.

oříšek bude ten druhý kat, jelikož dávat 23 tisíc za něj opravdu nebudu. Takže cesta bud z vrakáče, ale není k sehnání, anebo navařit njaký UNI. Jen nevím teda jestli je to celé opravdu kat, nabo spojené s něčím jiným, ale vypadá že je to z jednoho kusu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator