Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Srazy - obecně
jruze
10.04.2016 21:07 - Re: Letní C5 sraz 2016 - INFORMACE, DISKUZE
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Tak proč neudělᚠjednou sraz ty, podle svých představ, už jsi o tom mockrát mluvil, dokonce jsi to tady i někde psal. Rád bych se zúčastnil, teda jestli bych neměl zákaz, jako rebelant .
V Harrachově jsi šel spát dřív jak já, já dost ponocuju, dokonce i dřív když jsem ještě pil rezavej mok .
Ale jestli chceš jenom opravovat auta, pak sedět v hospodě celej den, tak aby si každý našel nějaký program sám, o dětech a ženách ani nemluvim, nebo napiš svojí představu o programu, třeba budeš mít nějaký dobrý nápad.


To už jsem se snažil a sraz který jsem kritizoval ? najel jsem snad 300Km s dvouma dětma(spanilka + vejlet) které musím nakrmit práškama protože nesnáší jízdu autem - na ten okruh se vyjíždělo tuším kolem 14.oo a někteří nestihli na 19.00 večeři,krom toho v součtu tam byl výstup nejvyšší horu světa(to sem krom jednoho výstupu neabsolvoval - všichni si mohli pokecat sami se sebou v autě a nebo v posteli - protože v 20.oo už byl v hospodě akorát Luki + tuším 3. vytrvalci Na srazu Lukiho jsme šli spát kolem tuším 03.oo ?? Nepojedu na sraz abych měl děti tři dny pod fetem a kecal za jízdy s manželkou.Ale Ok každého volba - mluvím za sebe a místo vejletu bych mohl počešovat malé displeje

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator