Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Srazy - obecně
63zdenda
10.04.2016 18:13 - Re: Letní C5 sraz 2016 - INFORMACE, DISKUZE
U??vate?
jruze napsal(a):
Sraz - posezení PA a SO ? - v pátek toho dost lidí má plné kecky po cestě(moc vytrvalců není) SO ? jak dlouhá bude ,,projížďka"? sraz který jsem kritizoval ? - nikdo krom Lukiho + 3. jsem ve 22.oo v hospodě neviděl(někteří po celodenním ježdění ani večeři nestihli včas- najel jsem víc než cesta na sraz - přišlo mi to zvláštní a asi jsem nebyl sám všichni byly tak utahaní že šli spát) Proto se tentokrát ptám Sraz Lukiho byl OK ale tentokrát se ptám raději dopředu - pro mne je to dost rozhodující údaj protože spát mohu doma,na krásy slovenska popravdě moc zvědav nejsem a na srazu bych si rád pokecal se členy (o tom by to mělo být) (a organizovat nějaký jiný program pro ti co nechtějí sraz trávit v autě by mne přišel jako pod čárou.)- jó můžu tam počeštit malé displeje a pod... ale to by asi bylo rebelství.To budu raději doma.


Tak proč neudělᚠjednou sraz ty, podle svých představ, už jsi o tom mockrát mluvil, dokonce jsi to tady i někde psal. Rád bych se zúčastnil, teda jestli bych neměl zákaz, jako rebelant .
V Harrachově jsi šel spát dřív jak já, já dost ponocuju, dokonce i dřív když jsem ještě pil rezavej mok .
Ale jestli chceš jenom opravovat auta, pak sedět v hospodě celej den, tak aby si každý našel nějaký program sám, o dětech a ženách ani nemluvim, nebo napiš svojí představu o programu, třeba budeš mít nějaký dobrý nápad.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator