Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Turbo 1.6 HDi / C5 II
jruze
30.03.2016 12:46 - Re: Turbo 1.6 HDi / C5 II
U??vate?
luta napsal(a):
zatim mame s kolegou podezreni na ten rozvadec sani. Jedna klapka po sundani hadice z intercoleru chodi pekne (po otevreni dveri lita sem a tam), ale ta druha co otvira bypas turbu (pokud tomu dobre rozumim) tak neni bohuzel videt. asi to zkusim demontovat pokud dojedu jeste domu, zavrit ji rucne a odpojit kabel. Ale zas se mi nezda ze kdyby nedovirala, ze by to delalo smrad spalenych plastu.

Zadnou chybu auto nehlasi a jede normalne, ale samozrejme sem to nehonil. Jeste otazka zda ma smysl zkusit PaM jestli by neco nevidel na diag ? ale predpokladam ze to zavadu hlasit nebude kdyz to jede normalne.


Dá se otestovat a myslím že jí nezavřeš- jedna má být zavřená a druhá otevřená - v těch polohách by je mělo držet pérko(jestli se nepletu) v měřených hodnotách je vidět jejich poloha.Když je odpojíš mělo by to(a bude) to hlásit chybu - musel by si to udělat elektronicky , a jsou důležité pro správnou funkci EGR ventilu a regeneraci FAP.Kontrolu funkčnosti zvládne téměř každý , úpravu ten kdo umí se softy , takže mᚠdvě volby základní Pat pokročilou autodiag.Předpokládám že jsem to napsal správně.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator