Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
28.03.2016 10:54 - Re: jruze
U??vate?
citrus napsal(a):
to vlákno neni o Hellmutovi ale o tebe šak si ho sam založil.
Už si OT aj vo vlastnom vlákne


Ano vím , ale je to o mne a členech- přístupu jednání atd.. - třeba jsem si teď odskočil (o velikonocích , nehlášené,bez avíza) udělat diag a konfiguraci - nestojím občas ani o požádání - prostě sem tu a chci to)
Citace Najk: předposlední věta. A pokud se jedná o toto téma pokud budete souhlasit požádám o smazání celého vlákna až se ti co budou chtít něco říct vyjádří - jen jsem chtěl vědět a ke srazům mohl bych doplnit komentář na clubu a SZ k danému srazu (utajený názor členů) - takže jen na okraj studovat veřejné názory není vždy to co si ve skutečnosti myslí.(neudělám to cením si důvěry ani za cenu žese tím obhájím nebo tedy toho co k tomu píšu)

najk napsal(a):
neplácej nesmysly, já jsem žádné webovky neavizoval,,, ty si tady vykřikoval, že si je založíš, Jumep ten ti teda hodně leží v žaludku. Reklamu nepotřebuješ??? hmmm ale neustále ji tady předvádíš, ve všem si 100% a víš, že už si si naběhl párkrát na vidle (naposled koule), takže Jardo klídek, dělej svojí práci, nekritizuj mně, že nemám webovky, já nemažu, já tě prudím,pochopil si to???? Protože lidi jako si ty mi prostě za to nestojí, aby jsem zbytečně trávil a čistil ty kaly tady na stránkách a ještě si nechal nadávat. A to, že je můj příspěvek mimo téma, ti nepřísluší komentovat, to je práce moderátora a navíc i to tvoje komentování je mimo téma. Konečně můžu psát svobodně a třeba i zaujatě......

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator