Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
27.03.2016 22:24 - Re: jruze
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Jardo, hodně jsi toho pro mne udělal, oba to víme, o to mne víc mrzí, jak se neustále schazuješ, o práci tady nikdo nemluví, tu umíš, ale když čtu jenom tady tvé příspěvky, je mi smutno a vadí mi to, neustále něco, nebo někoho napadáš, vadí ti, že ti někdo smazal tvé příspěvky, za chvíli to mᚠu p......, ale jde ti o druhé, za Darji ( také ji pamatuji ) a spol to bylo jiné, já myslím, že jinej jsi byl ty, aspoň co mohu posoudit dřív a nyní, možná v tom je zakopaný pes, nepřemýšlel jsi tímto směrem?
Club si myslím, že je stejný, za rady jsem každému vděčný, když můžu, poradím sám, ale někdy mi tvé rady připadají, jako by si chtěl něco poslat na účet, možná zdání, ale je to z toho cítit, o tom ten club není, měla by to bít nezjištná pomoc, jinak nemá cenu psát náznaky, nebo o ničem, to je lepší nepsat nic.
No a s tím poděkováním, ani jsem o tom vláknu nevěděl, než děkovat na clubu, je lepší dát hodnocení do C.C.C.A., aspoň já jsem to tak udělal a myslím, že je to užitečnější, když bude někdo hledat pomoc, to hodnocení bude pro něj směrodatnější, než jedno poděkování ve vlákně, aspoň tak to vidím já.
Omlouvám se za dlouhý román, ale přestaň vymýšlet krávoviny a chovej se jako dřív.


Za rady které mohu dát a prac.postupy jsem nikdy nic nechtěl,pokud je to nad mé síly a musím za tyto služby já zaplatit tak nemohu než si to také nechat zaplatit(schemata také nejsou zadarmo, ono spousta toho co poskytnu není zadarmo) C.C.C.A. ? průběžně rok zpět jsem měl dvě až tři hodnocení na úvodní stránce C5 clubu až do konfliktu Ty,Hanz,Najk? tuším i Jumep(abych mu nekřivdil) a z ničeho nic ani jedno? : > > Odpoveď na Vašu správu zaslanú 17.03.2016 6:48:
> > > > > > Čau, hodnocení sem taky napsal na tu egaraž ale fakt se nějak ještě nezobrazila ani po několika měsících.- potvrzených jich mám víc - potěší ale netrvám na nich ale když už je někdo napíše měli by se zobrazit nebo a ty ,,drobnosti se nahromadí - včetně některých přízpěvků,nahrazených jiným jménem atd... Spousta z vás vidí že jsem se změnil já ale že se tu toho změnilo podstatně víc a podstatně důležitějších věcí než jeden blb z Radonic - kde je ta stará dobrá parta?O to se snažím

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator