Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Economy Mode
kajman
27.03.2016 19:38 - Re: Economy Mode
Za?iato?n?k
Ahoj vsem, jsemtu novy a toto je muj prvni prispevek. C5 X7 Tourer jsem koupil asi pred mesicem a do dneska jsem tady chodil cerpat cenne informace, abych si auto pretvoril k obrazu svemu. Udelal jsem veskere oleje, filtry, rozvody, cestinu, nove mapy atd. Vse jsem si delal sam. Tohle je vlakno o economy mode, tak nebudu psat o jinych vecech.
Protoze jsem nejezdil, auto preslo do economy mode po chvili, coz me stejne jako vetsinu zde stvalo. Mit nastartovany motor po celu dobu nez neco nainstaluju mi prislo nesmyslne. Aku jsem pripojil na nabijecku, nastavil proud 7A a pres diagbox jsem vystoupil z economy mode (podminkou pro vypnuti economy mode je napeti aku vetsi nez 12,1V) a instaloval jsem. Vse probehlo bez nejmensiho problemu. Delal jsem 3x mapy, Mirascript, a zmenu grafiky. Vse trvalo pres hodinu a pul. Napeti aku jsem sledoval multimetrem a po celou dobu nebylo nizsi jak 12, 47V. To je velmi pozitivni zjisteni, protoze si nedokazu predstavit, ze bych mel pres hodinu nastartovany motor jen tak. Prc to pisu? Prosel jsem spoustu dikuzi na netu, psal jsem dotazy a nikdo mi nedal uspokojivou odpoved. Tak jsem to skusil sam, treba to nekomu pomuze.
Nic proti economy mode nemam, je to urcite dobra vec. Ale rad bych si z nej take vyjmul zadni dvere.
Otazka tedy zni - je know how zde popisovany kolegou jruze volne dostupny, nebo je treba navstivit ho osobne?
Co se me tyka mym oborem je elektronika. Rad bych se podilel na ruznych vecech zde popisovanych jako cestiny, hlasy do navigace atd. Neni problem cokoliv testovat na mem aute. Cas a vybaveni mam.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator