Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Tažné zařízení - montáž
Faňas
25.03.2016 19:51 - Nejde tempomat, nejde allrm, nesvítí pravý zadní blinkr
99
Dlouho již sleduji toto forum, mnoho věcí co jsem tady našel mi pomohlo. Mám již druhou C5, ta první byla 2.0 HDi, exklusiv v sedanu, rok 2002, tu chtěl syn, tak jsme mu ji přenechali a v únoru jsem koupili 2.0 HDi rok 2006 ve výbavě exklusiv. Jsou to neskutečně pohodlný auta, mají své mouchy, ale která značka je nemá, zkrátka na ně nedám dopustit.

Teď k problému, který mi dnešního dne nastal.

Dnes jsem na auto montoval tažné zařízení, po mechanické stránce vše v pohodě (když to srovnám s Mondeem rok 2006 nebe a dudy). Problém nastal při instalaci elektriky, Na levé straně jsem vše napojil bez problému, vše funguje. Na pravé straně jsem si nejprve zkoušečkou našel koncové, pak jsem si zapnul blinkr, abych si našel který je to drát, ale zapomněl jsem ze světla odpojit štekr, ten jsem odpojil, zkoušečkou jsem si drát našel a po napojení štekru již pravý zadní blinkr nejde a v kablíku není proud. Samozřejmě jsem zkoušel žárovku, ale nic, nutno podotknout, že pravý přední a boční blinkr bliká, ale rychle. Levý blinkr funguje normálně. Když jsem to vzdal a jel jsem domů, tak jsem ještě zjistil, že nejde tempomat, když ho zapnu svítí OFF a nejde nastavit rychlost, dále jsem při zamykaní zjistil, že mi nepípl alarm a ani při odemykání.

Ještě doplňuji, že elektriku mám koupenou přímo do C5 s krabičkou, ale napojuje se na jednotlivé dráty. Ještě jsem do ní nezapojil + od baterky, mám zapojené pouze svazky.

Pomozte prosím, doufám, že jsem nic neodpálil.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator