Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
del42sa
06.03.2016 07:20 - Re: Co nového chystá Citroen
99
řeknu k tomu to samé co na auto.cz pod článkem DS-E Tense

"Tenhle DS má úplně stejně vymyšlené pouze papírové specifikace jako měl Metropolis, je to snaha ukázat, že se něco děje, bohužel zatím je to jen divadlo naoko a PSA má před sebou ještě několik let (minimálně 5), kdy musí dohánět chyby, které udělalo předchozí vedení. Bohužel to dělají dost blbě. Nejdříve si mysleli že se jim podaří všechno vytáhnout "zdarma a bez práce" z GM, ale tohle spojení šlo do kopru rychleji než mysleli. Frantíci nevytáhli z GM ani jeden motor, ani platformu ani převodovku, nic. Jediné co zůstalo je společný nákup dílů a malé MPV, které ale bude na platformě PSA

S Citroenem udělali velikou chybu a během následujících let se jim to pěkně vymstí. Bohužel ve vedení Citroenu jsou nyní lidé, kteří mají k autům podobný vztah jako Marchionne k Lancii, myslí si že autům a trhu rozumí, ale ve skutečnosti škodí..... " Když Linda Jackson řekla, že zruší HS protože to je "old technology" tak za tenhle výrok měla hned vyletět na hodinu, protože řict něco takového všem loajální fanouškům Citroenu do oči je jako chrstnout někomu do xichtu vařící olej. Něco takového může prohlásit jedině duševně slabší jedinec.

A to je celá francouzská filozofie posledních let, co jde tak ochcat, obejít, mít všechno "zadarmo" od druhejch bez vlastní inciativy a pokud možno bez práce. Prostě zasraní komouši.

Nakonec je to vidět i na té strategii DS. Tavares si myslí, že objevil ameriku, když tvrdí že bude zavedeným značkám konkurovat jinak, po francouzsku, jenže tohle tady už jednou bylo. Říkají: "chceme zákazníky ohromit něčím jiným než špičkovou technikou", nepotřebujeme "komplikovanou techniku" ani drahé motory, aneb jinak řečeno budeme vám prodávat chromovýma lištičkama okrášlené levné modely s průměrnou technikou za prémiovou cenu, voila: velká francouzská revoluce ( však to na prodejích DS4/5 jde vidět ) Tohle půjde ke dnu ještě rychleji než bys řekl švec.

oni si asi myslí, že zakazníci jsou úplní debilové

Celý problém s penězma v PSA vůbec není v použití nebo nepoužití HS u Citroenu, ale v tom, že utopili neskutečné prachy v tom hybridním nesmyslu Hybride HDI, který teď v tichosti skončí v roce 2017 a použitý byl všeho všudy pouze ve třech modelech...... Když na to poukazovali odborníci, že hybridní pohon má smysl více s benzínovým motorem tak si tvrdohlaví frantíci pořád stáli na svém. Navic se s tím piplali neuvěřitelně dlouho dobu, než to dotáhli do sériové výroby a přitom spousta jiných automobilek na hybridních pohonech začala pracovat mnohem později než PSA a uvedli své produkty dříve na trh. Stejnou chybu udělali se zážehovými motory, mysleli si že diesel tu bude večně a že benzínový motor není potřeba... Všechny tyhle chyby se jim teď vrací jako bumerang zpátky.

jediná opravdu dobrá možnost by byla, kdyby je komplet někdo koupil a nahradili to příšerné vedení někým jiným, někým kdo má nějaké vize a rozumí autům a zároveň bere ohled na historické hodnoty automobilky a rodinné stříbro. Tihle to fakt nejsou...

btw, všimli jste se že Citroen už nemá slogan Creative Technology ? už je to jen Citroen ....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator