Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
jruze
06.03.2016 03:18 - Re: Co nového chystá Citroen
U??vate?
eisy811 napsal(a):
V prvom rade musim povedat, ze velke, skor obrovske uspory nastali priamo vo vyrobe. Rapidne ubudlo personalu, lepsie sa vyuzivaju vyrobne haly.
Na novych linkach sa minimalizovala manualna praca, automatizacia vytlaca ludsku zrucnost. Moj osobny odhad je, ze na (novych) linkach je minimalne o polovicu menej potrebnej manualnej prace, teda ludi ako napriklad pred cca 8-10timi rokmi. Koli velkemu percentu automatizacie zacinaju aj v FR zavodoch pracovat na 3 smeny.
Vyrobne linky sa znacne zmensili, navyse su optimalizovane napr. pre dva, tri modely, tzn. ze na jednej linke sa vyraba niekolko modelov,co umoznuje dalsiu flexibilitu a teda uspory.



Chtěli prodat firmu GM - požadavek byl snížit zaměstnance o 50% myslím i ten třísměnný provoz - no snížili o 30% a stejně se myslím nedohodli (a i toto vyvolalo velké nepokoje ve F) , ale to jsem psal už zhruba před rokem. o tom co jsem psal včera se převědčíme myslím tak do třech let.

A zaslechli jste něco podobného o peugeotu? a kolik novejch vozů je v nabídce střední a vyšší třídy od citroenu a kolik od peugeotu?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator