Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
del42sa
05.03.2016 16:45 - Re: Co nového chystá Citroen
99
artsvec napsal(a):
Dnes ráno jsem koukal na Prima Autosalon. Pepa testoval BMW 7 a byl hotovej ze vzduchového podvozku co udržuje světlou výšku, ve vyšších rychlostech se sám sníží a má možnost tlačítkem v případě potřeby podvozek zvednout o 2cm. Celé auto za 3mega. BMW z takového podvozku udělá v roce 2016 velkou přednost a Citroen, škoda mluvit.


Tak můžou to u PSA bagatelizovat jak chtějí, zrušení HS je velká ztráta pro Citroen a to jak technologická, tak ztráta prestiže, o tom není debat. Stejně tak bude velmi těžké přijít s něčím co by to nahradilo nebo se tomu alespoň přiblížilo, ale třeba mají pravdu a zákazníky opravdu nezajímá co mají na podvozku, kromě pár bláznů z fóra Citroeny

ale to stejné kdysi tvrdili o 4x4 a vyvoj jim za pravdu nedal, protože obliba těchto vozů stále narůstá a PSA je poslední velká automobilka, která nemá vlastní platformu s pohonem 4x4.

To stejné tvrdili o motorech V6 a ejhle. Audi uvedlo nový naftový osmiválec s elektrickým turbem... O přetrvávající nabídce V6 motorů ani nemluvím.

atd.

Z toho vyplývá jen jedno. Francouzi jsou prostě nepoučitelní

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator