Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
HELLMUT
03.03.2016 20:01 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
U??vate?
Mikra napsal(a):
Demagogie.
Jestliže nařídím používání zimních gum, tak to dělám proto, abych zlepšil bezpečnost. A když pak povolím jen polozimní gumy, tak vlastně vyžaduju jen polobezpečnost. Tipický příklad našich zákonů.
Jestli je projevem ovčáctví to, že nerad dělám věci jen na polovic a autu dávám raději kvalitní díly, náplně a spotřebák, tak jo, jsem ovce. Narozdíl od těch, kteří ovcema nejsou a proto si na auto nazujou čtvero ročních období a vynesou je až do nebes. A na víc je ještě doporučujou ostatním, jako jedinou správnou neovčí volbu. Kdo by si od takový neovce nedal poradit? Obzvl᚝ když je to odborník, který má na svý C5II 9 airbagů.

Teda kámo nevím co si o tom mám myslet
Jestli se to týká celoročních gum,tak mi to přijde jako pitomost.
Pokud to chceš brát takhle, tak to by jsi musel v zimě mít na autě absolutního vítěze všech zimních pneumatik. Nebo i různé značky mají různé výsledky na mokru,sněhu atd. Asi jsem naivní ale předpokládám že pokud nějaký výrobce chce dělat celoroční gumy, tak musí splnit nějaké testy. Samozřejmě to nebude ideální na vše ale určitě by se na tom neměl člověk zabít.
Beru to jako třeba bicikl.Silnični kolo super na asfalt ale v Krkonoších na sjezdovky asi nebude moc fajn.A na horském speciálu se na asfaltu nadreš jako vůl. Já měl vždy trekingové kolo a jezdil všude. Na asfsltu větší dřina než na lehkém silničním a v terénu se to ale dá projet a neudělám z galusky osmičku...
Ty gumy musí byt stejné, já předpokládám že budou vic zimní než letní a v létě asi budou ubývat vic.
Ale rozhodně bych se nebál s nimi jet jeden tyden v roce do hor a zbytek strávit ve městě. Pokud budu bydlet v Tibetu jako Najk tak určitě koupim Vraníky

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator