Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
Mikra
02.03.2016 22:09 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
99
Tridac napsal(a):
... No a zimní gumy v létě jsou pravý opak, jakmile se ohřeje, tak se skoro k silnici přilepí. Rychle ubývá vzorek, proto se jen dojedou jedno léto, pak už nemají skoro ani vzorek, ale drží jak přibité. Měkkí směs je mnohem přilnavější. Ono když tomu někdo nevěří, není nic jednoduššího než se podívat třeba na mistrovské kousky výrobců pneumatik pro Formuli 1, kde to je asi na vrcholu. Největší přilnavost jsou gumy jak bláto, měkké, velmi přilnavé, stejně jako zimáky na osobáku v létě ...
... zimní v létě je znásobení přilnavosti a sedí jako přilepené ...

O urážení tu nemůže být vůbec řeč.
Moje reakce byla na tato slova, která jsem si dovolil vytáhnout z tvého příspěvku. Tvoje další doporučení na zimní gumy v zimě a letní gumy v létě tak nějak po těchto slovech ztrácí smysl, přesto že je to jediná správná volba.
Další komentáře o tom, že dnes se dá jezdit celou zimu na letních, protože Ladovskou zimu už asi nezažijeme, tak to už raději komentovat nebudu. Jsem taky zastáncem povinných zimních gum v zimním období a to bez ohledu na to, jestli je sníh, náledí, sucho nebo bláto. Ono stačí, že je teplota blízko nuly a už má zimní guma opodstatnění i na suchým asfaltu. A co víc? Nařídil bych i na léto povinně pouze letní gumy a zrušil bych celoroční hybridní paskvily. Taková já jsem sviňa.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator