Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
Tridac
02.03.2016 21:38 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
99
63zdenda napsal(a):
Značek povinná zimní výbava poslední dobou přibívá jak stromů v lese, kolem Děčína skoro pod každým kopcem, což si myslím, že je v pořádku, jsem zastáncem povinně přezouvat na zimu, na léto je to každého věc, jestli chce mít problémy při nějaké nehodě jak s vinou, tak samozřejmě i pojišovnou, proč ne, vyhláška neřeší.
No a to vyložení zákona a vyhlášky je také dobře promyšlený tah, mohly klidně napsat jenom předvídat, stačí jedna zamrzlá kaluž v zatáčce a viník na letních gumách je jasný, teploty bych vůbec vynechal, když jedu ráno do práce, někdy u nás +5, po 40km -5, ještě k tomu po večernim dešti hezká klouzačka, po cestě bych rozhodně nepřezouval z letních na zimní, o jízdě na letních v zimě není vůbec o ničem diskutovat.

Neskutečné, jen jsem reagoval na znění zákona, když bylo řečeno, že se v zimě jezdí dle zákona.
A druhý příspěvek jsem jednozančně opakoval, v zimně zimní, v létě letní, jezdím tak pár desítek let a problém s tím nemám.

Myslel jsem, že to je zde asi tak nějak o zkušenosti, ale vidím, že urážet se dá kvůli čemukoliv pokud se narazí na ty správné týpky. Zkušenost žádná, přínos žádný, ale urážky v plném proudu.

Zdendo, to není na tebe, to určitě ne. ale jak jinak budu zase špatný já, i když jsem sdělil několikrát to stejné, ale to jistě nevadí k tomu stále dokola psát něco jiného.

V létě letní, v zimě zimní. snad je to pochopitelné? Mimochodem, já nezačal s diskusí o dojíždění zimních v létě, jen jsem napsal svou zkušenost, ale asi nějak zanikla, tak se nic neděje.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator