|
63zdenda napsal(a): Značek povinná zimní výbava poslední dobou přibívá jak stromů v lese, kolem Děčína skoro pod kadým kopcem, co si myslím, e je v pořádku, jsem zastáncem povinně přezouvat na zimu, na léto je to kadého věc, jestli chce mít problémy při nějaké nehodě jak s vinou, tak samozřejmě i pojiovnou, proč ne, vyhláka neřeí.
No a to vyloení zákona a vyhláky je také dobře promylený tah, mohly klidně napsat jenom předvídat, stačí jedna zamrzlá kalu v zatáčce a viník na letních gumách je jasný, teploty bych vůbec vynechal, kdy jedu ráno do práce, někdy u nás +5, po 40km -5, jetě k tomu po večernim deti hezká klouzačka, po cestě bych rozhodně nepřezouval z letních na zimní, o jízdě na letních v zimě není vůbec o ničem diskutovat.
Neskutečné, jen jsem reagoval na znění zákona, kdy bylo řečeno, e se v zimě jezdí dle zákona.
A druhý příspěvek jsem jednozančně opakoval, v zimně zimní, v létě letní, jezdím tak pár desítek let a problém s tím nemám.
Myslel jsem, e to je zde asi tak nějak o zkuenosti, ale vidím, e uráet se dá kvůli čemukoliv pokud se narazí na ty správné týpky. Zkuenost ádná, přínos ádný, ale uráky v plném proudu.
Zdendo, to není na tebe, to určitě ne. ale jak jinak budu zase patný já, i kdy jsem sdělil několikrát to stejné, ale to jistě nevadí k tomu stále dokola psát něco jiného.
V létě letní, v zimě zimní. snad je to pochopitelné? Mimochodem, já nezačal s diskusí o dojídění zimních v létě, jen jsem napsal svou zkuenost, ale asi nějak zanikla, tak se nic neděje. |