Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Economy Mode
Dakota
22.02.2016 16:26 - Řešení economic mode
99
Stále jsem hledal s s hláškou "economic mode activated" hramada odkazů a odpovědí zavádějících kamsi, ale výsledek krom jednoho šikovného servisu u Prahy jsem nenašel. Proto i zakládám toto nové vlákno, kam bych rád, aby lidé dávali už (vy)řešení problému. Aby pokud to někdo hledá mohl naléz pár způsobů co s tím provést.

Mě osobně se tohoto problému podařilo zbavit výměnou baterie. Koupil jsem si baterii Varta silver 74Ah 750A startovací proud, na chvilku to pomohlo, ale problém přetrvával, ne tak často, ale stále se připomínal. Baterie byla nová a dobrá, ale i přesto jsem zkusil ještě jednu výměnu a koupil jsem originál baterii Citroen 75Ah 800A startovací proud, už ji mám 3 týdny, a i v mrazech, ale od výměny jsem tu hroznou hlášku neviděl.
Takže bych to uvedl jako možné řešení. Hláška se mi nespustí ani po opakovaném otevření a zavření kufru. Navíc org. baterie nebyla ani tak drahá 2500,-Kč což mi nepřijde tak hrozné, protože se baterie stejně čas od času mění. Tak snad má zkušenost nekomu pomůže a bude se svým Citroušem zase o něco více spokojený. Já když přijdu a otevře se mi kufr tak na něj hledím s blahem v srdci

S pozdravem J. Drahota

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator