Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
Zbyňa
15.02.2016 09:37 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
Ahoj, včera při ustálené rychlosti na dálnici (3tis. ot) vyskočilo Depolution System Faulty a motor spadl do nouzáku, jel jsem tak pár kilometrů, až při podřazení jsem si všiml, že se motor vytočit na neutrál nechá. Zkusil jsem to prošlápnout a jak se to přiblížilo ke 4 tis. ot. tak kontrolka motoru zhasnula, auto začalo jet normálně.
Dneska ráno diagnostika u Pama, krom nějakých prkotin nic. V deníku závad jediný co bylo z posledních kilometrů, tak Chyba hodnoty venkovní teploty

Nicméně s tím, že to nic neukazovalo jsem se šel projet, a chybu se mi podařilo navodit dvakrát během plnýho plynu pokaždé okolo 3500 - 4000 ot. Jenom pípne, kontrolka motoru problikne a už nesvítí, auto jede dál normálně. Není to pravidlo, že se to stane vždy v těchto podmínkách. Při ustálené jízdě v různých režimech 90,130,150 nic.

Procházel jsem ještě hadičky a konektory a jedinou nesrovnalost co jsem svým laickým okem odhalil je viz příloha. Přišlo mi to jako utržený jeden vodič na tom konektoru. Na druhou stranu jsem se snažil dát bokem tu ochranu vodičů, což moc nešlo a nenašel jsem, že by tam byl někde nějakej utrženej plonkovní. Ale aby do toho konektoru šel jen jeden vodič je asi blbost

Nějaký typy co ještě zkontrolovat krom podtlaků atp? K čemu je ten konektor a může to čidlo co tam je mít na toto vliv? Když si přílohu nazoomujete, je vidět, že je to tam jakoby utržený.

Díky, Zbyňa

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator