Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor
autodiag
11.02.2016 09:58 - Re: Akumulátor
U??vate?
Tridac napsal(a):
Doposud jsem v klidu odpovídal a vysvětloval rozdíly třeba v domnění že se někomu hodí znát druhy baterií. Ale tohle je už na klid přes čáru. To co si napsal myslíš vážně? Ty Nevis o gelovkach vůbec nic. Proč diskutuješ bludy a lži? Co si asi lidí díky tobě budou myslet??

Nebudu tě hodnotit. Tvoje věc.

Gelové baterie byly vyvinuty ze tři důvodů. Dlouhá životnost oproti klasikam. Ve stejné velikosti o 30% větší kapacita. A především odolnost a výdrž hlubokého vybití, znovunabiti po mnoha letech v nulovému stavu. Gelová baterie byla především na provoz chat, chalup letních domů kde je potřeba proud dlouhodobě, co nejdéle a hlavně musí vydržet baterie hluboké a dlouhodobě vybití. Třeba několik let nejede nikdo na chatu a baterie to musí zvládnout. Gelové baterie vynikají hlubokým vybitím lépe než klasické a co je podstatné když se gelovka vybije pak mnoho let stojí vybitá a stačí klasicky nabít a funguje na 100%.


proc gelove baterie v ustrednach ,UPS nebo motorkach,skutrech nevydrzi vetsinou vice jak dva roky kdyz cituji : Dlouhá životnost oproti klasikam?

proc gelove baterie v ustrednach ,UPS ktere nemaji BEC a jijich napeti kledne pod 10V jsou ve vetsina pripadu na vymenu kdyz cituji : hlavně musí vydržet baterie hluboké a dlouhodobě vybití. ?

dekuji za odpoved odbornika nam laikum

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator