Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor
Tridac
10.02.2016 21:56 - Re: Akumulátor
99
autodiag napsal(a):
v samotne konstrukci baterie a pouzitych materialu
gelova baterie pokud klesne nekde tusim pod 10.5V je po ni
olovena snese klesnout i na 0 a pokud na ni nespechad a umis ji nabit dokazes ji dostat zase do kondice

Doposud jsem v klidu odpovídal a vysvětloval rozdíly třeba v domnění že se někomu hodí znát druhy baterií. Ale tohle je už na klid přes čáru. To co si napsal myslíš vážně? Ty Nevis o gelovkach vůbec nic. Proč diskutuješ bludy a lži? Co si asi lidí díky tobě budou myslet??

Nebudu tě hodnotit. Tvoje věc.

Gelové baterie byly vyvinuty ze tři důvodů. Dlouhá životnost oproti klasikam. Ve stejné velikosti o 30% větší kapacita. A především odolnost a výdrž hlubokého vybití, znovunabiti po mnoha letech v nulovému stavu. Gelová baterie byla především na provoz chat, chalup letních domů kde je potřeba proud dlouhodobě, co nejdéle a hlavně musí vydržet baterie hluboké a dlouhodobě vybití. Třeba několik let nejede nikdo na chatu a baterie to musí zvládnout. Gelové baterie vynikají hlubokým vybitím lépe než klasické a co je podstatné když se gelovka vybije pak mnoho let stojí vybitá a stačí klasicky nabít a funguje na 100%.

Pro laiky, dejte si na stůl klasickou baterií, dejte na ní žárovku aby se vybila a pak ji nechte 5 roku stát. Až přijdete bude sucha, rozpadlé články a nepoužitelná. Gelovou nabijete a jede dal. Nevadí ji hloubkové vybití naopak je to to co ji dělá mnohem lepší, že to zvládne.

Pokud bych nemusel reagovat a psát pravdu na tyto bludy, nemusí se nic mazat a stačilo si přečíst kolik druhů baterií máme ve strojích. Díky bludum o gelovkach a pulzních nabijeckach se mezi lidma síru takové nesmysly, že se nestačim divit.

Reagují protože to lidí neznají a pokud to znám sdělim, ale pokud to neznám, mlčím. Omluvám se všem pokud vadí delší vysvětlení, ale mě to tak nějak vadí, když si čtu ne zrovna fer informace. Je jednoduché napadat a urážet druhé s mazáním a dělat si legraci z druhých, ale pokud je čím se povysovat tak to beru, ale pokud z neznalosti dělám hlupáka z druhých pak to nebývá vtipné vůbec.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator