Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor
Tridac
10.02.2016 17:58 - Re: Akumulátor
99
autodiag napsal(a):
psano bylo o pulznim nabijeni (nabijecka) a ne o pulznim nabijeni v aute (alternator) to je potreba si uvedomit,potom se stava tahle tva otazky bezpredmetna
piulzni nabijecka mam tri dved v dilne,jednu doma..pokud neznas neni to uplne problem muj ale tvuj
pokud se bavime o autobateriich nechapu pros se ohanis gelovou baterie..v aute je oloveny akumulator elektrolytem..gelove baterie vzhledem k povaze konstrukce a vydrzi do auta vhodne nejsou

Proč se všeobecné věci otáčejí někam kam nepatří? Pak je zbytečně zle.
Napsal jsem tři druhy olověných akumulátoru, které se používají v automobilech. Bohužel nebo bohudik gelové do toho patří také.
Pak jsem napsal, že všechny nabíječky používat když je baterie venku neví odpojena kromě těch kondičních.

A ve vztahu pulzniho nabíjení jsem psal z důvodu pokud někdo tvrdí jak se musí některé baterie nabíjet pulzním proudem, tak že to je nesmysl protože autq většinou pulzní nabíjení nemají.

Jinak dvě věci. Desítky nabíječek znám a v popisu mají pulzní a ani náhodou nejsou, ale dobře se to prodává a druhá věc, četl jsem o nabíjení pulzem několik studií od čVUT a je celkem otevřené téma zda je ti dobré nabíjení, zda MS či nemá opodstatnění a zda je reálné levné nabíjení vzhledem k vysoké ceně pulzní nabíječky. Ale vývoj běží uvidíme. Každopádně platí pro zcela vybítý AKUMULATOR pulzní nabíječka není. Musí se nejprve regenerovat velmi malým proudem několik dnů a pote použít pulzní nabíjení.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator